logo

Iselmaritiem

Iselmaritiem is sinds 03-12-2013 failliet.

Voor informatie over dit faillissement kunt u contact opnemen met;

Arie Brink Advocaten
E-mail: info@ariebrinkadvocaten.nl

 

Voor informatie of vragen over de schepen uit de vloot van Iselmaritiem kunt u contact opnemen met W. (Pim) Eijkelenboom op 06 51 392919 of per mail pim.eijkelenboom@telfort.nl . Een groot aantal schepen uit de vloot van Iselmaritiem Sloepen en Zeilen zijn ondergebracht bij www.enjoysailing.nl met vestigingen in Lemmer en Sint Annaland.

 

Voor contact met het voormalig management van Iselmaritiem Sloepen & Zeilen, Eduard de Wit en Karin Garritsen, kunt u mailen aan info@hetzeilbedrijf.nl

 

 

 

Disclaimer;
1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
◦de eigenaar: de eigenaar van de website, Lease XClusive BV voorheen Quality Lease BV te Hoevelaken;
◦gebruik(en): alle denkbare handelingen;
◦u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
◦de content: alle in de website aanwezige inhoud;
2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.